Zagreb: E-DEVETNICA U ČAST BL. IVANA MERZA

I ove, 2021. godine, Župa bl. Ivana Merza iz Španskog u Zagrebu u zajedništvu s Križarima organizira E-Devetnicu u čast bl. Ivana Merza uoči njegova blagdana koji se slavi 10. svibnja. Od  1. do 10. svibnja svakog dana putem WhatsApp aplikacije na svome pametnom telefonu svi prijavljeni dobivat će molitvene tekstove čiji će naglasak ove godine biti na čistoći ljubavi u životu bl. Ivana i primat će njegove molitvene poticaje.

Upute za sudjelovanje u E-Devetnici:

  1. U imenik svog pametnog telefona među kontakte spremiti broj +385 91 533 2119
  2. Putem aplikacije WhatsApp na spremljeni broj pošaljite poruku ovoga sadržaja: “BL. IVAN MERZ”.
  3. Od 1. svibnja putem pametnog telefona svakoga dana dobivat ćete molitvene tekstove za obavljanje devetnice.

Želja je organizatora da se inicijativi upoznavanja s čistoćom ljubavi u životu bl. Ivana pridruže svi ljudi dobre volje te je žele širiti među svojim prijateljima i bližnjima, u obitelji i školi, poslu i fakultetu, župi i gradu…

Ukoliko gore navedeni tel. broj na koji se prijavljuje e-devetnica nije spremljen među vaše kontakte nećete biti u mogućnosti svakodnevno primati molitvu devetnice. U slučaju da ste se prijavili slijedeći gore opisanu proceduru, ali i dalje od 1. svibnja ne počnu vam stizati poruke molimo Vas još jednom provjerite da li je broj spremljen u vašim kontaktima i ponovo se javite WhatsApp porukom na broj +385 91 533 2119.