“Biskupi, Postulator bl. Ivana Merza, Upravničko vijeće i tim župnika Kauze za proglašenje svetim bl. Ivana Merza, srdačno pozivaju sve da se pridruže molitvi Devetnice u čast bl. Ivana Merza uoči njegova blagdana 2024. godine.

Molitva devetnice bit će objavljena svaki dan od 1. do 9. svibnja točno u ponoć na ovoj Facebook stranici. Potičemo sve vas na molitvu i devetnicu. Molimo zagovor bl. Ivana Merza da nas prati na našem putu prema jubilarnoj 2025. godini”, poziva Vicepostulatura bl. Ivana na Filipinima.

MOLITVA BL. IVANU MERZU

Blaženi Ivane Merzu, posvetio si svoj život Bogu – radosno prigrlivši žrtvu, žarko ljubeći Euharistiju i svim srcem vršeći apostolat. Po tvom zagovoru izmoli mi od Presvetog Trojstva milosti koje su mi potrebne da što gorljivije slijedim Krista i Učitelja (ovdje reći svoje nakane).

Blaženi Ivane, Isusov uzdignuti Orle, pomozi mi da više ljubim Isusa u žrtvama koje podnosim, u Euharistiji u kojoj sudjelujem i u djelovanjima koji vršim.

Molim se da uskoro budeš proglašen svetim; molim i tebe da moliš za mene da postanem svet kao što je Isus svet. Amen

Blaženi Ivane Merzu, moj veliki brate na nebu, moli za mene.

STUDENTSKA MOLITVA BLAŽENOM IVANU MERZU

Dragi blaženi Ivane Merzu, svojim si poučavanjem iskazivao veliku ljubav prema mladima.

Ljubazno te molim za pomoć u učenju. Moli se za mene da mi Bog pomogne razumjeti gradivo, biti strpljiv, naučiti nove stvari i donijeti mudre odluke, kako bih mogao imati sretan i svet život pred sobom.

Vodi me da dam sve od sebe kao dar ljubavi Bogu, svojoj obitelji i sebi. Amen

Blaženi Ivane, moj veliki brate na nebu, moli za mene.

Molite ovo svaki dan, osobito tijekom ispita.